Feest bij EP:Witgoedhuis in Beesd

05-11-2013 20:18
VAN DE REDACTIE
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
BEESD - Vorig jaar openden Robert en Linda de Wilde EP:Witgoedhuis aan de Voorstraat 48 in Beesd De winkel bestaat nu 1 jaar en dat wordt gevierd! De hele maand zijn er speciale extra acties met scherpe prijzen, demonstraties en prachtige cadeaus. Er is voor iedere koper een leuke attentie.

,,We hebben een goed jaar gehad”, vertelt Linda de Wilde vol trots. ,,Het was uiteraard een uitdaging, maar dan is het extra leuk om te zien dat er in de regio inderdaad ruimte en ook vraag is naar een extra witgoedspeciaalzaak.”
EP:Witgoedhuis biedt een modern totaalconcept waarbij de wensen van de consument centraal staan. Dat geldt voor het deskundig en persoonlijk advies voorafgaand aan een aankoop maar zeker ook voor de levering en de service achteraf
EP:Witgoedhuis is een ruime overzichtelijke winkel met een breed assortiment aan witgoed- en inbouwapparatuur. Ook voor klein-huishoudelijke apparaten en onderdelen kunt u terecht. Het assortiment klein-huishoudelijke apparaten is het afgelopen jaar flink uitgebreid. Zo is er o.a. een ruime keuze aan stofzuigers, (magnetron)ovens, koffieautomaten. En mocht u geen tijd of zin hebben om naar de winkel te komen, kijk dan eens op WWW.EP-Witgoedhuis.nl. Hier vindt u een uitgebreid assortiment artikelen waarvoor geldt; vandaag besteld, morgen bij u thuis geleverd.

De hele maand november zijn er diverse demonstraties en prachtige acties waarbij o.a. strijksystemen en stofzuigers cadeau worden gegeven. Er is voor iedere koper een leuke attentie en EP:Witgoedhuis neemt ook deel aan de eindejaarsactie van de OVB.
Service is een essentieel onderdeel voor een witgoedwinkel. Zeker in deze tijd. Soms is een machine wat ouder en vertoont een storing. Maar dat betekent niet dat hij direct vervangen moet worden. In veel gevallen is reparatie nog prima mogelijk, tegen een schappelijk bedrag. Dat hoort ook bij service; een eerlijk advies. De servicedienst is altijd snel ter plaatse. De ervaren monteurs repareren vrijwel alle merken snel en vakkundig.
,,Wij bieden mensen de mogelijkheid om met alle service- en garantiegevallen aan witgoedapparatuur naar ons toe te komen. Dan lossen wij het netjes op”, vertelt Robert de Wilde, ,,ook als het niet bij ons gekocht is. Op deze manier kunnen wij klanten laten zien hoe wij werken."
De winkel is uiteraard geopend tijdens de reguliere openingstijden maar daarnaast kan men, op afspraak, ook in de avonduren terecht. En voor advies over inbouwapparatuur kan er zelfs vrijblijvend een adviseur aan huis komen. Zo kan direct worden gemeten wat mogelijk is. Deze avondservice geldt niet alleen voor de winkel maar ook voor de bezorgdienst en het afhaalmagazijn. Zelfs de servicemonteur kan desgewenst in de avonduren langs komen voor reparaties.
EP: Witgoedhuis heeft altijd zo'n 300 apparaten op voorraad. Hierdoor kan er snel worden geleverd. Vaak dezelfde of de volgende dag al. Dankzij de combinatie tussen winkel en website is de klant altijd verzekerd van de scherpste prijs en beste service.

EP: Witgoedhuis is gevestigd aan de Voorstraat 48 in Beesd. Gratis parkeren voor de deur.
Tel. 0345-680711 of via internet op www.witgoedhuis.nl en/of www.ep-witgoedhuis.nl.

Fotobijschrift: EP:Witgoedhuis: ,,Wij zijn jarig en nodigen u uit op ons feestje.“

SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression

  • Agenda