Sport & Fitness Geldermalsen

Sport & Fitness Geldermalsen in de race voor beste Fitnessclub van Nederland

02-12-2013 15:00
LEZERSNIEUWS Door: AvL
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
Sport & Fitness Geldermalsen is gemeente winnaar geworden van de Fitnessclub van het jaar verkiezing. Hierdoor gaan ze door naar de volgende ronde om kans te maken om provinciewinnaar of mogelijk zelfs Fitnessclub van het jaar te worden.
In iedere gemeente zijn er twee winnaars mogelijk. De fitnessclub met het hoogste gemiddelde rapportcijfer en de fitnessclub met het meeste aantal stemmen. In beide gevallen was Sport & Fitness Geldermalsen de winnaar. De club gaat nu door naar de Finale ronde. Bij het uitbrengen van een stem werd een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: prijs/kwaliteitverhouding, sfeer, de medewerkers en aanbod faciliteiten.
Martin en Sonja van Lonkhuijzen zijn er trots op om weer genomineerd te zijn. Het is fijn als je leden de Sportclub waarderen.
Elke fitnessclub is uniek. Wij proberen ook uniek te zijn, maar bovenal toegankelijk voor iedereen. We willen iedereen de juiste begeleiding en aandacht geven en zorgen dat iedereen plezier heeft in het sporten.
Vanaf 6 januari kan er wederom gestemd worden op de club voor de Fitnessclub van het Jaar Verkiezing via www.fitnessclubvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers kans op mooie prijzen en steunt men het goede doel. Uiteraard hopen wij dat er dan weer veel mensen op onze club stemmen.
Stemmen is gratis. Voor iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van nieuwsbrieven keert de organisatie samen met haar partners € 0,05 uit aan de stichting Spieren voor Spieren, dat zich inzet in de strijd tegen spierziekten bij kinderen.
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer Spieren voor Spieren, OndernemersUnited en Wij Willen Sport.
SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression

  • Agenda